TikTok

Waarom tiktok interessant is voor jouw bedrijf

Met meer dan 3 miljoen Nederlandse gebruikers, is TikTok ook dit jaar weer het hardst groeiende social mediakanaal. Het is dan ook de hoogste tijd om het platform mee te nemen in jouw strategie voor 2023. JKsocials laat je graag zien hoe jouw bedrijf door middel van TikTok kan groeien.

Een enorm bereik

TikTok is een platform waarop korte video’s worden geplaatst en staat in teken van creativiteit en talent. De app werd in 2017 uitgebracht en is in een korte tijd uitgegroeid tot één van ’s werelds grootste social media platformen. Het afgelopen jaar is het aantal gebruikers in Nederland gegroeid met 75%. Ondanks dat TikTok erg populair is onder jonge gebruikers, is de groei voornamelijk zichtbaar bij twintigers. In de categorie 25 tot en met 29 jaar is het aantal gebruikers alleen al verdubbeld. Dat betekent dat de doelgroep zich uitbreidt en het platform steeds meer bereik heeft.

“Het is de content die er echt toe doet”

Wat betekent deze groei voor jouw bedrijf?

TikTok stimuleert om relevante en creatieve content te delen. Daarbij heeft het aantal volgers veel minder invloed dan bij andere social mediakanalen. Het is dus de ‘content’ die er echt toe doet. Door de groei zullen steeds meer bedrijven inspringen, waardoor het lastiger wordt om op te vallen. Door nu in actie te komen kun jij als ‘early adopter’ snel en gemakkelijk er bovenuit springen en een flinke fanbase opbouwen. Hierdoor zal de naamsbekendheid van je bedrijf sterk toenemen.


Hoe gaan wij te werk?

Bij het maken van kwalitatieve video’s over jouw producten of diensten, helpen wij je bij JKsocials graag verder. Tijdens een intakegesprek gaan wij samen in gesprek om een geschikt aantal TikTok video’s per maand op te brengen. Ieder pakket bestaat uit de volgende onderdelen:

1. Content ideeën samenstellen

2. Content ideeën uitwerken naar concept

3. Draaidag op locatie

4. Nabewerking van de video’s

5.Beheer van het TikTok-account

6.TikToks plaatsen op de juiste tijde

7. Interactie met community

8.Maandelijks statistieken rapport


De video’s zijn ook in te zetten voor Instagram Reels. Lees de voordelen hiervan in onze blog: Instagram Reels inzetten voor jouw bedrijf

Iphone-jarnoklijnsma
× Neem contact met ons op!