Drone foto en video laten maken

 

Wil jij jouw bedrijf op een unieke manier presenteren? Kies voor spectaculaire beelden op hoogte. Wanneer je iets ziet vanuit een ander perspectief, zoals uit de lucht, tilt dit de visuele ervaring naar een heel ander niveau. Hoe? Lees snel verder.

Dronebeelden in je marketingplan

Met een drone kan je op plaatsen komen waar je normaal nooit kan komen. Door te fotograferen of filmen vanuit het vogelperspectief, geef je automatisch een wow-factor aan het beeld. We kijken niet voor niets bij de landing van het vliegveld massaal naar buiten. Er is enorm veel te zien én je ziet het niet vaak; het is uniek. Hiermee trek je dus direct de aandacht van de kijker. Daarnaast geven dronebeelden ook een persoonlijke touch. Je hebt namelijk flink uitgepakt om de foto of video te maken waarin alles klopt. Het maakt je beeld groter, en daardoor jouw verhaal en boodschap ook. Dit geeft de content tevens ‘high production value’. Een video met drone-opnames is een video met status, net als het rijden van een superdure auto: Je wil er stiekem wel mee gezien worden. Luchtopnames horen dus zeker thuis in jouw marketingplan.

“de mogelijkheden zijn eindeloos”

Dronebeelden kan je in elke sector gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld het proces van opbouw in de bouwsector in beeld brengen vanuit de lucht of een groot publiek op een evenement. Wat zou jij voor jouw bedrijf vanuit de lucht willen vastleggen? Denk eens aan:
– Het bedrijfspand
– Een natuurlijk landschap
– Bewegende objecten
– Een voertuig

De beelden vanuit de lucht geven een mooi contrast met ‘normaal’ camerawerk. Het geheime wapen is dan ook om de drone-opnames slim in te zetten in combinatie met andere beelden vanaf de grond. Pas dan komen de shots echt goed tot hun recht. Laat je dus niet verleiden om meer dan de helft van je video te laten bestaan uit drone beelden. Daarnaast is het goed om afwisseling te zoeken in de verschillende droneshots, om de kijker telkens opnieuw te verrassen. Dit kan door de bewegingen en de snelheid van de beelden te variëren.

Dronebeelden door JKsocials

Wil jij het verschil maken en unieke content delen vanuit een ander perspectief? JKsocials is professional op het gebied van dronebeelden en maakt foto’s en video’s in hoge resolutie. Bekijk hier enkele resultaten van voorgaande opdrachten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan meteen contact op of vraag direct een offerte aan.

Bekijk onze projecten

Ben je benieuwd naar onze projecten? Neem gerust een kijkje en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen!
× Neem contact met ons op!