Linkedin uitbesteden Friesland

Linkedin uitbesteden

Linkedin

Linkedin marketing is onmisbaar voor jouw bedrijf

LinkedIn is het grootste zakelijke netwerkplatform ter wereld. Sinds oktober 2022 heeft LinkedIn meer dan 10 miljoen Nederlandse leden. Het bereik is dus enorm. De kracht van LinkedIn is dan ook de mogelijkheid om connecties met mensen te maken en zakelijke relaties te onderhouden.

Hiervoor is het van belang om zichtbaar te zijn én te blijven bij de doelgroep. Door relevante kennis te delen met de doelgroep, profileer jij je als expert in het vakgebied en ben je in staat om twijfels en onzekerheden bij de doelgroep weg te nemen. Dit kan leiden tot nieuwe klanten en waardevolle samenwerkingen.

iphone linkedin luxewagen
Digitale visitekaartje

waarom linkedin uitbesteden?

Om meer leads te genereren, is het opbouwen en het onderhouden van een relatie essentieel. Om op te vallen bij de doelgroep, moet de content onderscheidend zijn. Maar hoe zorg je dat je als bedrijf opvalt op een platform met honderden miljoenen gebruikers? Simpel. Een contentstrategie. Eentje die past bij jouw doelgroep, jouw vakgebied en jouw doelstellingen. Wij kunnen je bij JKsocials daarbij helpen.

Door jouw LinkedIn uit te besteden, wordt met veel aandacht, ervaring en creativiteit gewerkt aan kwalitatieve content voor jouw bedrijf. Dit wordt consistent geplaatst, gemeten en bijgestuurd om de resultaten te vergroten en jouw online doelstellingen te behalen.

3 grote voordelen

voordelen van linkedin

LinkedIn is een krachtig marketinginstrument en heeft 3 grote voordelen voor jouw bedrijf. Welke dat zijn? Dat lees je hieronder.

  1. Het is jouw digitaal visitekaartje
    Klanten oriënteren zich steeds vaker eerst online. Je bedrijfspagina op LinkedIn is een mooie manier om te laten zien wie je bent en wat je doet. Regelmatige updates zorgen voor meer bekendheid en binding met je volgers.

  2. Je kunt je netwerk snel uitbreiden
    Je hoort het vaak: “Via via ben ik daar terecht gekomen”. Zo werkt dat bij LinkedIn ook. De content komt gemakkelijk bij het netwerk van een ander terecht, waardoor je netwerk uitbreidt en je bereik groeit.

  3. Je vergroot je vindbaarheid
    De artikelen op LinkedIn worden door Google geïndexeerd en zijn zichtbaar in de zoekresultaten van Google. Een groot voordeel om je vindbaarheid te vergroten.

Linkedin succes?

klaar om linkedin uit te besteden?

Je wilt content delen die opvalt bij de doelgroep, maar hebt zelf niet de tijd en/of middelen om consistent, kwalitatieve content te delen op LinkedIn. JKsocials heeft meer dan 50 Social Media Accounts in beheer en helpt graag ondernemers die klaar zijn om online te groeien. Wil jij optimaal gebruik maken van LinkedIn? Neem hieronder contact met ons op. Neem dan contact op!

× Neem contact met ons op!