JKsocials - Jarno Klijnsma

Over ons

"Een droom die uitkwam!"

jarno klijnsma

JKsocials is opgericht door Jarno Klijnsma, een social media fanaat uit Friesland. Zijn creativiteit op social media, begon al op jonge leeftijd: In groep 8 van de basischool begon hij met 2 vrienden een eigen YouTube-kanaal, waar zij gekke challenges bedachten en deelden met hun volgers. Op de middelbare school ontwikkelde zijn creativiteit steeds verder en werd hij vaak gevraagd om te fotograferen op schoolfeesten en evenementen, zoals het sinterklaasfeest. Ook werd hij langzamerhand vaste fotograaf bij het voetbalteam van zijn broertje. Vol trots deelden de teamgenoten de foto’s op social media, waardoor steeds meer mensen Jarno wisten te vinden voor fotografie-opdrachten. Hierdoor bleef hij investeren in nieuw camera-apparatuur om zichzelf te blijven ontwikkelen en steeds beter te worden.

Jarno Klijnsma - JKsocials
jarno klijnsma - JKsocials
Autospotter

jarno kreeg het autovirus

Vanaf 2017 kreeg Jarno het autovirus te pakken en reisde door het hele land om de dikste auto’s te spotten. Dit deelde hij vervolgens via zijn social mediakanalen. Door middel van de opgebouwde connecties, vergrootte zijn bereik en kreeg hij de eerste fotografie- opdrachten van eigenaren van gave auto’s. In die periode heeft hij bekende Nederlanders ontmoet met bijzondere wagens, mocht hij vaak meerijden in de vetste auto’s en is hij bij verschillende grote ondernemers thuis geweest om de collectie te bewonderen: Een droom die uitkwam! 

Automotive content

Fotografie in de automotive

Jarno wist meteen dat hij hiermee verder wilde en besloot om 2 belangrijke stappen te nemen, namelijk inschrijven bij de Kamer van Koophandel én zijn rijbewijs halen, want ja.. als autospotter wil je natuurlijk zelf ook in die wagens rijden. Zo gezegd, zo gedaan. Twee weken na het behalen van zijn rijbewijs, mocht hij dankzij Luxewagen een hele dag de sportauto meenemen en foto’s van maken: Een fantastische feloranje Audi RS5. Door zijn passie voor auto’s en fotografie te combineren, kreeg hij enorm veel energie: Daar wilde hij mee door! Zijn motivatie en gedrevenheid resulteerde tot zijn volgende klant in de automotive, namelijk Eeltje Talstra. Hier groeiden de fotoshoots uit tot complete verkoopfotografie. 

auto-jarnoklijnsma-studiopries
Jarnoklijnsma-macbook-bewerken
Volledige focus op de onderneming

Door deze keuze, kwam er weer ruimte voor hele gave projecten

Na de zomer van 2021 kwam er iets nieuws op zijn pad. Jarno startte namelijk met de opleiding Online Contentcreator op NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden, om nog meer te leren over de online-wereld. Om dit in de praktijk te brengen, is hij naast zijn studie ook gestart met het beheren van social media-pagina’s van bedrijven. De aanvragen kwamen echter steeds vaker binnen, waardoor het lastiger werd om zijn studie te combineren met het werk dat hij het liefste doet. Daarom heeft hij na één jaar besloten om de focus weer volledig op zijn passie te richten en de studie achter zich te laten. Door deze keuze, kwam er weer ruimte voor hele gave projecten; niet alleen in de auto- industrie. Zo maakt hij onder andere content voor een houtbedrijf, een autopoetser, een bedrijf in tractoren, in de jachtwereld én een busmaatschappij.

Content Marketing Friesland

Full time zelfstandig ondernemer

Met meer energie dan ooit, is Jarno nu als zelfstandig ondernemer aan de slag en beheert hij met JKsocials meer dan 35 social media-accounts van verschillende bedrijven. Met hun missie om de online aanwezigheid te vergroten en de kennis en ervaring in huis, gaat JKsocials met veel passie en nauwkeurigheid aan de slag met:

  • Content creatie
  • Content advies
  • Social Media Beheer
  • Social Media Optimalisatie
  • Drone foto en videografie
  • TikTok en Reels
  • Advertenties


 
Jarno-klijnsma-JKsocials-verticaal
Diensten

Content marketing friesland

Ben jij na het lezen van ons verhaal benieuwd wat JKsocials specifiek voor jouw bedrijf kan betekenen?  Neem dan contact op!

× Neem contact met ons op!