Klaar om te groeien?

short form video content

Short form video

Strategie, filmen, monteren en posten.

De kracht van short form video content

Short-form videocontent, zoals te zien op platforms zoals TikTok, Instagram Reels, Facebook Reels en YouTube Shorts, is bijzonder effectief voor bedrijven. Het trekt de aandacht van een steeds vluchtiger wordend online publiek, waarvan de gemiddelde spanningsboog tussen de 8 en 12 seconden ligt. Als je binnen die cruciale seconden de aandacht niet weet vast te houden, verlies je binnen no- time jouw potentiële klant. Korte, boeiende video’s zijn in staat om snel informatie over te brengen en emoties te wekken. Dit maakt short-form video tot een krachtig instrument voor bedrijven die willen opvallen.

Zet jij short form video nog niet in voor je bedrijf? Geen zorgen, wij helpen jou verder!

shortformvideo-friesland
Instagram reels, TikTok, Facebook Reels en Youtube Shorts!

Bekijk hier een greep uit onze gemaakte short form video's

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Brainstormen /strategie

We beginnen met brainstormen en het ontwikkelen van een videostrategie voor impactvolle content.

Video scripts opstellen

We ontwikkelen de scripts, evalueren ze samen en streven naar pakkende short-form content voor een krachtige presentatie!

Filmen op locatie

We produceren videocontent met de presentator, waarbij je kunt kiezen tussen een interne medewerker of een externe spreker.

Video editing

Na de opname starten we met de montage. Onze editors maken van de beelden ijzersterke short video's voor maximale impact en betrokkenheid.

Posten op Social Media

Onze professionals plaatsen handmatig alle gecreëerde shorts, zodat de video's op de juiste momenten en kanalen optimaal online verschijnen.

Analyseren geposte content

We evalueren voortdurend video's en groei, om strategisch bij te sturen en zo te zorgen voor optimale groei en ontwikkeling.
Tiktok-uitbesteden-friesland
Voordelen

Dit zijn de voordelen van Short form video content voor jouw bedrijf

Short form video’s hebben de kracht om snel de aandacht van het publiek te trekken en vast te houden. De korte duur van deze video’s maakt het laagdrempelig voor kijkers om ze helemaal te bekijken, wat resulteert in een hogere betrokkenheid en een grotere kans op interactie.

Korte video’s moedigen creativiteit aan en stellen makers in staat om vernieuwende content te creëren. Dit biedt merken de kans om zich te onderscheiden en hun unieke identiteit te benadrukken. Het resultaat? Een hoge mate van merkbekendheid, oftewel top-of-mind awareness.

Short form video’s kunnen veelzijdig worden ingezet op diverse sociale mediaplatforms, zoals TikTok, Instagram Reels, Facebook Reels en YouTube Shorts. Hun hapklare aard maakt ze pérfect om viraal te gaan, waardoor bedrijven snel een groot publiek kunnen bereiken.

Platforms zoals TikTok en Instagram bieden gedetailleerde statistieken en analyses voor short-form videocontent. Dit stelt bedrijven in staat om de prestaties van hun video’s nauwlettend te volgen, doelgroepinzichten te verkrijgen en hun strategieën voortdurend te verbeteren en aan te passen.

Met de juiste expertise en vaardigheden kunnen short-form video’s snel worden geproduceerd, wat bedrijven in staat stelt om snel te reageren op trends en gebeurtenissen. Dit versterkt de actualiteit en relevantie van de content.

Short Form Video uitbesteden

SHORT VIDEO IS DE TOEKOMST VAN MARKETING!

Short video’s zijn uitgegroeid tot een onmisbaar onderdeel van de moderne marketingstrategie. Met de opkomst van TikTok, Instagram Reels, Facebook reels en YouTube shorts, is het duidelijk dat short form video de manier is waarop mensen vandaag de dag content consumeren.

Voor bedrijven betekent dit een unieke kans om op een creatieve en boeiende manier met hun doelgroep te communiceren en een blijvende indruk achter te laten! Deze video’s zijn gemakkelijk te bekijken, gemakkelijk te delen en bieden een snelle manier om waardevolle informatie te delen.

Voordelen

Personeel werven met short form video

Op zoek naar nieuw talent voor jouw team? Ontdek de kracht van short form video content voor het werven van personeel! Met pakkende video’s trek je de aandacht van potentiële kandidaten en geef je ze een uniek kijkje in jouw bedrijf. Laat jouw bedrijf schitteren in korte, boeiende clips die de essentie van jouw vacatures in een oogwenk overbrengen. Bereik een breed publiek via diverse sociale media platforms en maak een blijvende indruk met jouw vernieuwende aanpak.

 Interesse in het creëren van wervende video’s? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Ai vertalen video's

Verschillende talen met AI technologie

Ontdek de kracht van korte video’s: nu kunnen de Nederlandse video’s vertaald worden naar verschillende talen dankzij AI-technologie! Als jouw bedrijf actief is in verschillende landen, is deze manier van content creatie en delen uiterst effectief. Bereik moeiteloos diverse doelgroepen en vergroot jouw wereldwijde impact. Of het nu gaat om Duits, Engels, Frans… alle talen zijn mogelijk! Met onze geavanceerde AI-oplossingen kun je snel en nauwkeurig jouw boodschap overbrengen, waar jouw publiek zich ook bevindt. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je jouw bereik kunt vergroten!

We helpen je graag!

Klaar om aan de slag te gAan?

× Neem contact met ons op!