Social Media Consultant Friesland

social media advies

social media advies

Tijd voor advies

Hoe goed presteren jouw social media pagina's?

Ben jij klaar om jouw Social Media pagina’s naar een hoger niveau te tillen? JKsocials biedt een verscheidenheid aan adviesopties die jou daarbij kunnen helpen. Of jij nu geïnteresseerd bent in het verbeteren van betrokkenheid, het verhogen van verkoop, of gewoon een beter begrip krijgt van hoe jij jouw Social Media pagina’s moet gebruiken. Wij bieden een verscheidenheid aan opties die jou zullen helpen meer te halen uit jouw Social Media aanwezigheid.

Socialmediabeheer-friesland-jksocials
Social Media advies

Social media analyse

Zit jouw Social Media Strategie goed in elkaar? Post je op relevante tijden? Post je wel op de juiste platformen voor je doelgroep? Post je teveel foto’s en geen video’s? Zorgt het voor interactie? Dan is social media advies iets voor jou! 

Wij bestuderen vooraf alle kanalen en in een sessie op locatie bespreken we de actie- en verbeterpunten en kun je bij ons al je vragen kwijt. Dankzij deze feedback kan je zelf aan de slag om jouw Social Media accounts te optimaliseren. Als er verbeteringen nodig zijn die je zelf niet kunt of geen tijd voor hebt, voeren wij die ook graag voor je uit.

Social Media advies

Social media advies geeft antwoord op:

Jarnoklijnsma-jksocials-joure
We helpen je graag!

Klaar om aan de slag te gAan?

× Neem contact met ons op!