Social Media Consultant Friesland

social media advies

Tijd voor advies

Hoe goed presteren jouw social media pagina's?

Ben jij klaar om jouw Social Media pagina’s naar een hoger niveau te tillen? JKsocials biedt een verscheidenheid aan adviesopties die jou daarbij kunnen helpen. Of jij nu geïnteresseerd bent in het verbeteren van betrokkenheid, het verhogen van verkoop, of gewoon een beter begrip krijgt van hoe jij  jouw Social Media pagina’s moet gebruiken. Wij bieden een verscheidenheid aan opties die jou zullen helpen meer te halen uit jouw Social Media aanwezigheid.

iphones met Eeltje Talstra en luxewagen auto's
Social accounts optimaliseren
Social Media advies

Social media analyse

Zit jouw Social Media Strategie goed in elkaar? Post je op relevante tijden? Post je wel op de juiste platformen voor je doelgroep? Post je teveel foto’s en geen video’s? Zorgt het voor interactie? Dan is social media advies iets voor jou! 

Wij bestuderen vooraf alle kanalen en in een sessie op locatie bespreken we de actie- en verbeterpunten en kun je bij ons al je vragen kwijt. Dankzij deze feedback kan je zelf aan de slag om jouw Social Media accounts te optimaliseren. Als er verbeteringen nodig zijn die je zelf niet kunt of geen tijd voor hebt, voeren wij die ook graag voor je uit.

Tijd voor nieuwe content ideeën?

brainstormsessie

Wij weten hoe moeilijk het kan zijn om met goede inhoud te komen. Je hebt het druk, jouw middelen zijn beperkt en je hebt nieuwe inhoud nodig die jouw bedrijf helpt groeien. Het gaat er niet alleen om een idee te hebben en het uit te voeren, het gaat erom een plan te hebben voor wat jouw publiek van jou nodig heeft en waar je hen naartoe kunt brengen. Wij hebben dat ook meegemaakt! 

Wij hebben gewerkt met bedrijven die ideeën voor content nodig hadden, maar ook beperkte tijd en middelen. Daarom werken wij graag samen met klanten. Om samen te brainstormen en op unieke ideeën te komen die niemand van ons afzonderlijk zou hebben bedacht. Tijdens een creatieve sessie sparren wij samen over nieuwe inhoudsideeën, waarmee jij je kunt onderscheiden van de massa in jouw branche.

Jarno.klijnsma-jksocials-friesland
jarnoklijnsma - JKsocials
Social Media advies

Social media advies geeft antwoord op:

Koffie?

TIjd voor een afspraak op locatie?

Wij kijken samen hoe jij de verschillende social media kanalen inzet. Je ontvangt direct toepasbare tips en feedback voor je social media accounts. Ben jij benieuwd naar de kosten voor een social media scan op locatie? Neem dan contact op!