Ook online opvallen?

Social media beheer

social media beheer

Beheer, creatie en advies

social media beheer

JKsocials neemt het Social Media beheer van jouw bedrijf graag uit handen. Wij begrijpen dat je als ondernemer niet altijd de tijd of expertise hebt om actief te zijn op Social Media. Onze professionals zorgen voor aantrekkelijke content en het beheren van jouw Social Media kanalen, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke zaken. Neem direct contact op met JKsocials en ontdek hoe wij jou kunnen ontzorgen op het gebied van Social Media.

Tiktok-uitbesteden-friesland
Voordelen van social media

Wat is de kracht van social media voor jouw bedrijf?

Social media is niet meer weg te denken in deze tijd. Nagenoeg iedereen is wel actief op een social media-kanaal, vaak zelfs op meerdere kanalen tegelijk en meerdere uren per dag. Social media is daarom een geweldig middel om potentiële en bestaande klanten te bereiken! Toch is er nog veel onduidelijkheid wat de kracht is van social media voor jouw bedrijf daarom hebben wij een aantal voordelen op een rij gezet:

Zet jouw bedrijf ijzersterk op de markt!

Soorten social media beheer

Het laten beheren van LinkedIn door een professional biedt bedrijven tal van voordelen. Allereerst vereist effectief gebruik van LinkedIn een diepgaande kennis van het platform en strategische benaderingen. Het inschakelen van een expert zorgt voor een doelgerichte contentstrategie die de merkpositionering versterkt. Daarnaast bespaart het simpelweg tijd en middelen. Het beheren van LinkedIn vergt namelijk inspanning, en niet te vergeten: creativiteit om op te vallen. Bovendien wordt de consistentie en kwaliteit van LinkedIn-activiteiten gewaarborgd, wat de geloofwaardigheid en het succes van het bedrijf op het platform versterkt.

JK Socials heeft meer dan 45 Friese ondernemers geholpen en kan met zijn waardevolle branche-inzichten online kansen vergroten. Klaar om te groeien?

Bedrijven kiezen voor Instagram vanwege het enorme bereik en het visuele karakter, wat hen in staat stelt om hun merk op een creatieve manier aan een breed publiek te presenteren. Het leent zich dan ook perfect voor het opbouwen van een connectie met de doelgroep, door middel van interactieve functies zoals Stories en Instagram Reels. Met meer dan een miljard actieve gebruikers, is het de kunst om op te vallen. Het vereist dan ook expertise in visuele content, community management en strategische planning. Door je Instagram-beheer uit te besteden, kunnen bedrijven profiteren van doelgerichte contentstrategieën, hoogwaardige visuele inhoud en een consistente merkuitstraling. Bovendien biedt het je waardevolle inzichten in trends en het online mediagedrag van je doelgroep, wat de betrokkenheid en groei zal stimuleren.

Met meer dan 65 Social Media Accounts in beheer, helpt JK Socials bedrijven uit Friesland om online te groeien. Nieuwsgierig?

Als een vooruitstrevend bedrijf in Friesland, biedt TikTok je de mogelijkheid om een nieuwe en invloedrijke markt aan te boren. Vanwege de razendsnelle groei en het immense engagement onder de jongere doelgroep, is TikTok een waardevolle kans voor Friese ondernemers om op een authentieke en vermakelijke manier met de doelgroep in contact te komen. TikTok stelt bedrijven in staat om creatieve, virale content te produceren en hun merk op een unieke manier te presenteren, wat leidt tot grotere merkbekendheid. Door TikTok-beheer uit te besteden, bespaar je interne middelen en tijd, en profiteer je bovendien van een doelgerichte contentstrategie. De kwalitatief hoogstaande video’s worden afgestemd op jouw doelgroep en doelstellingen, wat snel merkbare resultaten oplevert.

Wil je graag op scoren op het snelst groeiende videoplatform? Wij staan voor je klaar.

Overweeg je Facebook uit te besteden? Een slimme zet, vindt Jarno van JK socials. Facebook vereist expertise in advertentie-optimalisatie en strategische planning. Uitbesteding biedt bedrijven voordelen zoals een gerichte contentstrategie, effectieve advertentiecampagnes en een consistente merkidentiteit. Het bespaart bovendien interne tijd en middelen, aangezien het beheren van een actieve Facebook-pagina en advertenties complex kan zijn. Diepgaande kennis van Facebook-algoritmen en doelgroepinzichten is essentieel voor betere betrokkenheid. JK Socials, opgericht door social media fanaat Jarno Klijnsma uit Friesland, weet hoe hij jouw online aanwezigheid kan versterken om zakelijke doelstellingen te bereiken.

Benieuwd naar zijn aanpak? Vraag het hem zelf.

Social media beheer

hoe gaan wij te werk?

Na aanleiding van een intake gesprek gaan wij samen in gesprek over jouw online doelen en wensen.

We helpen je graag!

Klaar om aan de slag te gAan?

× Neem contact met ons op!